Despre noi

Program de lucru cabinet

În cabinetul nostru, toți pacienții sunt tratați ca și cum ar fi propriile noastre animăluțe, dorind să fim atât medici cât și prietenii companionilor dumneavoastră.

Scopul nostru este de a trata și de a sprijini pacienții noștri atunci când au nevoie de tratamente de rutină, în profilaxia vaccinurilor, urgențe medicale sau în timpul bolilor.

Am investit și investim continuu în aparatură medicală de ultimă generație deoarece animăluțul tău merită să fie îngrijit la standarde înalte.

În cadrul Cabinetului Veterinar Melodin, ne focusam să păstrăm sănătatea fizică a animalului dumneavoastră de companie, dar nu ne putem abține să nu-l iubim și să creăm o „relație” și cu acesta. Ne place să „conversăm” și cu el, nu numai cu dumneavoastră, pentru că, astfel, știm că putem să îl ajutăm mai bine în vindecare.

Cabinetul Veterinar Melodin se bazează pe experiența în servicii veterinare a D-nului Doctor Radu Dinu și pe dragostea pentru animale pe care o are dânsul. Ne dorim să fim cât mai aproape de companionul dumneavoastră, să vă ascultăm, să analizăm și să evaluăm corect starea de sănătate al animaluțului și să instituim o conduită corectă de tratament.

Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Iasi din anul 2005, devotat al practicii medicale si punerii in aplicare a celor mai bune scheme de tratament, doctorul Dinu Radu vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai recente studii in domeniul veterinar.

Cu competente in ecografie si chirurgie imbunatatite periodic prin participare la workshop-uri si congrese nationale.

Cei 14 ani de cariera in medicina veterinara ajutandu-l sa poate oferi consultatii in domenii ca: dermatologie, chirurgie, ecografie, oftalmologie, medicina interna.

Succesul interventiilor chirurgicale si a tratamentelor fiind asigurate de pasiunea si profesionalismul acestuia pentru ca nimic nu se compara cu dragostea pentru necuvantatoare.

dr_radu_dinu

Dr. Radu Dinu