Despre noi

Program de lucru cabinet

In cabinetul nostru, toti pacientii sunt tratati ca si cum ar fi propriile noastre animalute, dorind sa fim atat medici cat si prietenii companionilor dumneavoastra.

Scopul nostru este de a trata si de a sprijini pacientii nostri atunci cand au nevoie de tratamente de rutina, in profilaxia vaccinurilor, urgente medicale sau in timpul bolilor.

Am investit si investim continuu in aparatura medicala de ultima generatie deoarece animalutul tau merita sa fie ingrijit la standarde inalte.

In cadrul Cabinetului Veterinar Melodin, ne focusam sa pastram sanatatea fizica a animalului dumneavoastra de companie, dar nu ne putem abtine sa nu-l iubim si sa cream o „relatie” si cu acesta. Ne place sa „conversam” si cu el, nu numai cu dumneavoastra, pentru ca, astfel, stim ca putem sa il ajutam mai bine in vindecare.

Cabinetul Veterinar Melodin se bazeaza pe experienta in servicii veterinare a D-nului Doctor Radu Dinu si pe dragostea pentru animale pe care o are dansul. Ne dorim sa fim cat mai aproape de companionul dumneavoastra, sa va ascultam, sa analizam si sa evaluam corect starea de sanatate al animalutului si sa instituim o conduita corecta de tratament.

Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Iasi din anul 2005, devotat al practicii medicale si punerii in aplicare a celor mai bune scheme de tratament, doctorul Dinu Radu vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai recente studii in domeniul veterinar.

Cu competente in ecografie si chirurgie imbunatatite periodic prin participare la workshop-uri si congrese nationale.

Cei 14 ani de cariera in medicina veterinara ajutandu-l sa poate oferi consultatii in domenii ca: dermatologie, chirurgie, ecografie, oftalmologie, medicina interna.

Succesul interventiilor chirurgicale si a tratamentelor fiind asigurate de pasiunea si profesionalismul acestuia pentru ca nimic nu se compara cu dragostea pentru necuvantatoare.

DSC03995

Dr. Radu Dinu

atestate

Melodin in imagini